Райна – от Маями и Ямайка до “Приказките”

Райна – от Маями и Ямайка до “Приказките”

Заклета пътешественичка, Райна и тази пролет не изневери на традицията и отпътува далеч от България. Певицата отново заложи на топли дестинации, с които да пребори зимата и студа. Първата спирка на новото пътешествие бе във Флорида, а Маями отдавна бе мечта за изпълнителката на хита “Туп-Туп”. Няколко дни за аклиматизация и разглеждане на забележителности, и Райна отплава към Карибите. Бленуваната цел бе остров Ямайка. Родината на Боб Марли посрещна звездата на “Пайнер” с примамливи плажове и ласкаво слънце.
2
Но любовта към музиката и песента не дадоха на Райна много време за разходки, защото голяма пролетна изява очаква певицата в култовия Комплекс “Приказките” край Харманли. На 23 март, събота, Пролет 2024 ще бъде официално посрещната с песните на Райна, а най-верните й почитатели вече за осигурили своите куверти в “Приказките”. В репертоара на певицата съвсем естествено ще бъдат включени много от красивите фолклорни песни, с които Райна радва своите почитатели навсякъде по света. Но няма да липсват и поп-фолк хитове, които създадоха Райна като изпълнител и които носят много радост на нейните почитатели.
3
И още един празник ще бъде отбелязан в “Приказките” заедно с Райна и нейните песни. Тази година на 23 март е Тодоровден, затова всички именици нека се чувстват поздравени и поканени на празника.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят имения ден на всички с името Тодор, Теодора, Теодор, Тодорка, Дора, а сред тях и Теди Александрова!

КАТЕГОРИИ