Райна посреща рожден ден с нов видеоклип и ново приключение

Райна посреща рожден ден с нов видеоклип и ново приключение

Своят рожден ден на 30 септември и тази година Райна посреща с подарък към своите многобройни почитатели. Певицата с радост им поднася красива фолклорна мелодия, която вече има свой оригинален видеоклип. “Катерино, кротко пиле” е една от обичаните песни, които Райна с удоволствие пее на своите концерти. Музиката и текстът са народни, аранжимента е на Димитър Динев, а режисьор на лентата е Иван Димитров – Torex.
2
Освен обичана и желана за концерти певица, в душата си Райна е голяма пътешественичка. Желанието й да открива нови и нови дестинации, да се докосва до красиви кътчета по Света, до нови култури и обичаи е пословична. Живот в пътешествие - така най-кратко можем да определим ежедневието на певицата. Дали ще пътува в страната за среща с приятелите на българската музика или ще покорява нови красиви местенца по света, това изпълва душата на певицата с радост. Може би точно затова и този свой рожден ден Райна ще посрещне на път. Къде ще я отведе стремежът им към приключения, съвсем скоро ще научим от снимките, с които ще ни зарадва в социалните медии.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” желаят на Райна много късмет, здраве и този приключенски дух в нея да не угасва!

КАТЕГОРИИ