Райна представи “Един за друг” и тръгва на турне в САЩ

Райна представи “Един за друг” и тръгва на турне в САЩ
Слушай в Стрийминг Платформите

Най-новият поп-фолк проект на Райна е със заглавие “Един за друг”. Песента е по музика и аранжимент на Мартин Биолчев и текст на Георги Нинов. Интересен видеоклип ни представя и режисьора Иван Димитров – Torex.
Но най-голямата новина, свързана с името на Райна като изпълнител е нейното Американско турне, което започва само след няколко дни. Райна и екипът на музикална компания “Пайнер” първо ще кацне в Лас Вегас. Точно от тук на 18 април стартира и Rayna USA Tour 2023. За жалост певицата няма да може да се наслади на изкушенията на Столицата на хазарта, защото още на следващия ден е концерта й Сан Франциско. Райна вече е била и тук по време на предишните си гостувания в САЩ, има прекрасни спомени, които се надява да обогати с нови. На 20 април тя вече трябва да бъде в Лос Анджелис за среща с българите в Калифорния.
2
Rayna USA Tour 2023 продължава на 21 април с концерт в Денвър, щата Колорадо, на 22 април – концертът е в Детройт, на 28 април – в Ню Йорк и на 29 април – в Уелмингтън, Пенсилвания. Май месец за Райна ще започне с концерти в Орегон и Илинойс. На 2 май тя ще изнесе концерт в Cave Junction, а на 5 май – в Чикаго. На празника Гергьовден Райна ще радва с песните си българската общност в Монреал, Канада, а на 7 май – в Niagara Falls край величествения Ниагарски водопад.

 

КАТЕГОРИИ