Райна с нов фолклорен клип след турнето в САЩ

Райна с нов фолклорен клип след турнето в САЩ
Слушай в Стрийминг Платформите

През май завърши поредното музикално турне, което Райна предприе в САЩ и Канада. То започна на 18 април от Лас Вегас и завърши на 7 май край величествения Ниагарски водопад. 11 бяха концертите в Rayna USA Tour 2023 и с песните си обичаната изпълнителка обиколи Щатите от запад до изток.
2
След завръщането си у нас Райна няма и ден почивка, защото концертната й програма е доста натоварена. Почитателите на българската музика с удоволствие се срещат с нея и творчеството й, а Райна има с какво да ги зарадва и изненада. За най-големите почитатели на фолклора, певицата предложи нов видеоклип на песента “Мале, старо мале”. Тя е в дует с А. и Д. Раданови и е включена в последния албум на Райна с българска народна музика – “За моята майка”. Музиката и текста на песента са народни, а аранжиментът е направен от Светослав Лобошки. Режисьор на видеоклипа отново е Иван Димитров – Torex.
В края на тази седмица Райна ще представи песента и пред публика, и това ще се случи по време на концерта й в Традиционния събор, в с. Чупрене, обл. Видин.

КАТЕГОРИИ