Райна се завръща ударно

Райна се завръща ударно

След дълго мълчание, Райна избухна с най-новото си музикално предложение “А бях ти казала”. Почти година измина от появата на хита “Една на милион”, който даде заглавие и на последния й самостоятелен албум. Новото видео на звездата на “Пайнер” буквално загря мрежата, а многобройните суперлативи могат само да я радват:

“Ако има изпълнител, който всеки път успява да е различен – това е Райна! Поздравления за модерното звучене и за запомнящия се, качествен текст. Видеото показва класа и допълва по един непринуден начин текста. Благодаря на Райна за уникалния проект!”, “Страшно добра и смислена песен. Много, ама много ми харесва! Райна изглежда феноменално!”

“Браво, Райне! Супер клип, супер песен ! Заслужаваше си чакането! Продължавай в същия дух!”, “Хората, които имат любовни проблеми, ще разберат текста, останалите само ще се наслаждават на уникалната песен! Браво, момиче!”

Самата Райна се зарече оттук нататък да бъде по-продуктивна, още повече че е заредена с много творчески заряд. Факт е, че тя участва в създаването на текста на “А бях ти казала” заедно с поетесата Мариета Ангелова. Музиката и аранжиментът на песента са създадени от Мартин Биолчев. Режисьор на лентата е Иван Димитров – Torex, който заедно с Иван Иванов е автор на красивите кадри в клипа. За визията и сценарият на лентата, певицата за пореден път се довери на Георги Нинов.

КАТЕГОРИИ