Райна в плен на творческа муза

Райна в плен на творческа муза

Райна споделя в предаването “Автограф”, как се чувства от факта, че пораства с една година и къде ще прекара рождения си ден

“За първи път от много години насам не съм в Сатурнова дупка преди рождения си ден. Очаквах да изпадна в някакви емоционални състояния, но сега не е така. Чувствам се много ентусиазирана и имам енергия да работя, да пътувам, да уча дори. На рождения си ден ще бъда в Португалия с мои приятели. Тази дестинация отдавна е планирана от мен. Интуицията ме води натам. Някак си ме привлече. Самото място ми звучи весело, цветно, лятно, екзотично. Една седмица ще остана там като ще посетя Лисабон и Порто”, казва певицата.


Райна не разкрива, дали в момента има мъж до себе си. За личния си живот и бурната любов, която изживя преди време не желае да говори, защото се притеснява, че ще й бъдат сложени думи в устата, които тя не е изрекла, както се е случвало многократно.
След като се завърне от пътешествието, Райна обещава да се отдаде на работа, защото сега е влязла в период, в който има творческа муза и дори в момента работи по нова песен.

“Тя ще продължи тенденцията от “А бях ти казала”. Сега се работи по текста, защото имам високи изисквания към него. В момента имам потребността да пея по-сериозни текстове, не толкова закачливи, а по-дълбоко смислени. Това е и задачата, която съм възложила на текстопистката. Чакам до броени дни да получа текста и се надявам да ми пасне на това, което искам да изпея. Няма да бавя песента. Иска ми се час по-скоро да я предложа и се надявам преди Коледните празници да успея да я реализирам и с видеоклип.”


Последната си песен “А бях ти казала” Райна определя не само като силна песен, но според нея вече е хит.

“И това, че на участията, които имах откакто се е появила, беше пожелавана да я изпълня повече от един път на вечер, за мен е доста силна оценка. И съм сигурна, че ще продължи все повече и повече да достига до своята публика. Песента се появи в точния момент и смятам, че хората имат нужда да чуват такива песни - силно емоционално въздействащи”, казва още Райна в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ