Разходка край Босфора за Здравко Мандаджиев

Разходка край Босфора за Здравко Мандаджиев

Вълнуващо пътуване до Истанбул си подариха Здравко Мандаджиев и неговата съпруга Ради през изминалия уикенд. Певецът побърза да сподели хубавите емоции и с последователите си в социалните мрежи, а кадрите са красноречиво доказателство за незабравимите есенни дни, които семейството изживя в Турция. Сред атракциите, на които се насладиха, бе разходка с корабче по Босфора, както и посещение на аквариума “Тюркоазу“, който въвежда гостите си в света на повече от 10 000 водни обитатели.
В професионален план Здравко Мандаджиев също има повод за радост, защото най-новата му песен “Кръчмарица Нина“ се радва на много добър прием от публиката.

“Това е една позабравена, но много весела песен, която включвам в новия си албум. Вече я изпълнявам по участия и виждам, че хората я възприемат много добре. Видеоверсията заснехме на едно много красиво място в Родопите. Заедно с мен на снимачната площадка са танцово шоу “Кабири“, с които работя от доста време“, разказва Здравко Мандаджиев пред камерата на телевизия “Планета“.

Той споделя още, че е доволен от крайния резултат и искрено вярва, че “Кръчмарица Нина“ ще се превърне в една от водещите песни в репертоара му, която ще носи много хубаво настроение на публиката по време на неговите концерти.

КАТЕГОРИИ