“Размазан“ на Ваня набира популярност в YouTube

“Размазан“ на Ваня набира популярност в YouTube

Броени дни след премиерата си в PlanetaOfficial, “Размазан” - най-новият проект на Ваня се радва на завиден интерес от меломаните и вече заема челните позиции в трендинг листата в YouTube. По всичко личи, че Ваня е уцелила музикалните предпочитания на феновете на поп-фолка и след “Апокалипсис“ продължава хитовата линия. Певицата е автор на музиката и текста на новото си предложение, а аранжиментът е поверен на Diamond Beat Production. Публиката прие с въодушевление появата на този проект и не скри:

“Песента е уникална, аранжимент, текст, видео всичко...“, “Два хита за кратко време, браво! Така се прави!“, “Приятна песен и звучене, текст – също. А визията й, както винаги е уникална“, “Супер песен, ще стане хит“, “Ваня, пак уцели в 10-ката. Наистина си добра в това, което правиш“, “Прекрасен глас! Още една невероятна песен от Ваня! Браво!“, пишат почитателите на поп-фолка.


С красиво морско видео, реализирано от Николай Скерлев, изпълнителката представи “Размазан“ в мрежата и в ефира на телевизия “Планета“. В съботната нощ сингълът получи и своята лайв премиера. За първи път Ваня изпълни песента на живо пред публика в Козлодуй, а от сега нататък “Размазан” все по-често ще звучи на клубната сцена в България.

КАТЕГОРИИ