Рекорден интерес към “Няма да ме купиш”

Рекорден интерес към “Няма да ме купиш”

Дългоочакваният клип на Яница “Няма да ме купиш” направи премиера в Planeta Official и за по-малко от 24 часа регистрира над 150 000 преглеждания в официалния канал на телевизия “Планета”. Певицата успя да изненада своите почитатели, защото в песента се включва и нейният колега Галин. Меломаните не пестят похвалите си за проекта и буквално засипаха с коментари в социалната мрежа своята любимка:

“Яница избухна! Чакането си заслужаваше! Първият тотален хит за 2017!”, “И дългоочаквания хит на Яница е тук. Музиката е много добра, клипът също е на високо ниво. Както винаги всичко е изпипано до последния детайл. Успех на песента!”, “Мега добра!!! Избухна с хит! Тепърва ще разгръща потенциала си. Машина за хитове си, Яница! Клипът и песента са новаторски и много изпипани. Вярвам, че ще се оцени подобаващо!”

“Хит на Пролет 2017! И музиката, и текстът са супер! Клипът е като от 90-те, но пак радва! Галин, както винаги се включва по възможно най-добрия начин! Като цяло това е най-добрата песен след “Дай ми още”. Браво на Яница и екипът, създал песента!”, “Много добра песен, много интересен текст и брилянтно изпълнение от двамата! Клипът също е много интересен!”

За музиката и аранжиментът на песента “Няма да ме купиш” Яница се довери на композитора Dimond Beat Production, а текстът е дело на Росен Димитров. Ефектното видео е реализирано от Георги Марков, с който изпълнителката работи върху последните си проекти. По време на снимките на клипа “Няма да ме купиш” Яница засне и фотосесия. Красивите кадри са направени от фотографа Георги Малев.

снимки: Георги Малев

КАТЕГОРИИ