Република Турция подкрепи новия клип на Анелия

Република Турция подкрепи новия клип на Анелия

Отдел Култура и туризъм към Посолството на Република Турция в България съдейства при снимките на последния видеоклип на Анелия “Дай ми още”. Благодарение на тях певицата отвежда зрителите в една истинска приказка:

“Привечер. Смрачава се. Но Истанбул никога не спи. Когато светлините грейнат, започва нощният живот на града – по-динамичен и завладяващ от дневния. Пълният му блясък може да бъде видян само от високо, кръжейки над мегаполиса с неговите небостъргачи и улици, препълнени с хора. Дрон улавя една красива, силна и независима жена. Бляскавата й червена рокля, излята върху сексапилно тяло, събира всички погледи. Тя върви гордо, но с поглед търси само един... Фаталната лейди е Анелия и е съвсем реална.”

Всичко това се случва по време на снимките на новия й клип към песента “Дай ми още”. Тя е реализирана в две версии – на български и на турски език и затова Истанбул е избран за място на снимките.
Звездата на “Пайнер” получи разрешение да снима навсякъде из необятния град. Тя е единствената българка, допусната в двореца Чираан, където се снимат редица високобюджетни сериали и кинопродукции, като наемът за половин снимачен ден е 30 000 евро и се чака с месеци за ред.

Освен двореца, пред камерите на нашата певица попадат още Синята джамия, църквата-музей “Света София”, мостът, който свърза европейската и азиатската част на града, култовият пазар “Капалъ Чаршъ” и редица други културни забележителности и частни постройки.

“Върнахме се с такова количество суров материал, че половината не успя да влезе в крайния продукт, защото в Истанбул има от всичко по много. Снимахме и по-ориенталската, и по-светската атмосфера, но в последствие решихме да не смесваме стиловете и направихме един много модерен клип”, сподели изпълнителката след завръщането си.

“Дай ми още” е по музика и аранжимент на Даниел Ганев. Българският текст е на Петя Радева, а турският е подарък на Анелия от колегата й Тони Стораро, като идеята за тематиката е негова. Видеото е реализирано от Павлин Иванов - Bashmotion. Роклите, които Анелия носи, са ръчна изработка и са направени специално за нея от екипа на Nobasic. Гримът е дело на Никола Иванов, а прическата - на Мирослав Ангелов, който влиза и в ролята на екранен партньор на певицата в клипа.

снимки: Теди Грозданов

КАТЕГОРИИ