Риана посреща Цветелина Янева в Лондон

Риана посреща Цветелина Янева в Лондон

Тези дни, когато новият британския премиер-министър Борис Джонсън прави своите политически совалки в страните от Европейския съюз и се среща с канцлера на Германия, Ангела Меркел и президента на Франция, Еманюел Макрон, Цветелина Янева е на официално посещение в Лондон. От снимките, които тя публикува в социалните медии, ясно се вижда, че в Британската столица е била посрещната от своята колежка Риана и не е пропуснала следобедния чай с Кралица Елизабет II. Всичко това се случва не къде да е, а в прославения музей на восъчните фигури “Мадам Тюсо”.

“И к`во вика за Брекзит, Кралицата?”, побърза да попита дуетният партньор на Цветелина Янева в хита “4 червени луни”, г-н 100 Кила, а феновете й също не останаха равнодушни с въпроси от рода: “С чай ли те черпи, Елизабет II?”


Лятото провокира у звездата на телевизия “Планета” желанието за разходки на открито и опознаване на някои нови кътчета в Лондон, затова освен в музея “Мадам Тюсо”, я виждаме в Кралската ботаническа градина и Зоопарк, както и в любимата й сладкарница на Пеги Поршън. А когато си в района на Белгравия и Кенсингтън, не може да не отскочиш до Хародс, за да свериш модния си часовник. Това направи и Цветелина Янева.

Коментарите на меломаните за фотосите, които тя публикува, са красноречиви:

“Принцеса, кукла, красива, прекрасна, сладка и още – хубавица, Барби, уникална си, Цвети!”

И докато Цветелина Янева се вдъхновява емоционално от лятното настроение във Великобритания, нейните фенове не спират да слушат ”Болка моя”, като го определят за един от най-големите хитове на сезона.

КАТЕГОРИИ