Рок по телевизия “Планета” с група “Конкурент”

Рок по телевизия “Планета” с група “Конкурент”

Не е често явление телевизия “Планета” да излъчва рок музика, но когато става дума за български рок и за българска група, то ефирът на музикалната медия е отворен и добър домакин.  Музикантите от рок-група “Конкурент” доказват, че рок музиката в България е жива и се радва на многобройни почитатели. Заедно с музикална компания “Пайнер” те представиха на публиката песните от своя нов албум, озаглавен “По трудният път”.

Live-премиерата на албума бе в Димитровград, а Planeta Payner Club бе домакин на рок-събитието на сезона. Вокалистът на “Конкурент” Емил Анчев даде старт на големия рок-маратон, в който се включиха и останалите членове на групата – Драго Мънзов – Блондо /соло китара/, Явор Недев /китара и клавишни/, Йордан Гьошев – Йордата /барабани/, Марио Василев /бас китара/, Светослав Славов /клавишни/.
Телевизионните канали “Планета” и Planeta 4K вече излъчват в своята програма избрани моменти от този рок-концерт на група “Конкурент”. А за всички любители на добрия звук и силните емоции ще кажем, че концертът “По трудният път” е включен в Коледната ни програма по “Планета” и по Planeta 4K.

КАТЕГОРИИ