Родопска китка ни подарява Ангелина Милева

Родопска китка ни подарява Ангелина Милева

В навечерието на светлия християнски празник Великден Ангелина Милева подари на всички, които харесват и обичат българските народни песни своята “Родопска китка”. Певицата се завръща на сцената след близо 2-годишна пауза, след раждането на малката й дъщеричка Деа. Тя вече имаше няколко концертни изяви пред публика, а сега ни зарадва и с нов фолклорен видеоклип.
“Галихме се” и “Залюбих майчо, загалих” са двете песни, които влизат в новата “Родопска китка” на Ангелина Милева. Музиката и текстът са народни, а аранжимента е направен от нейния съпруг Димитър Милев. Режисьор на лентата е Тенчо Янчев. Певицата с гордост представя и гайдарския състав “Войводите”, включващ млади музиканти, а техен ръководител е Атанас Младенов.
2
За www.planeta.tv Ангелина Милева сподели, че освен тази “Родопска китка” е записала още една фолклорна песен – “Давай, чичо”, която ще направи своята видеопремиера в YouTube канала - Planeta Folk Official може би в края на май. Освен по телевизия “Планета Фолк”, новата продукция на Ангелина Милева ще се излъчва и в програмата на “Планета” и Planeta 4K. Пред камерата освен певицата застават още музикантите Димитър Милев, Тодор Колев и Петър Войников, а също и танцьорите от Танцова формация “Антик”, с които Ангелина Милева работи заедно от дълго време.

КАТЕГОРИИ