“Рожден ден” на Ванката – сензация в мрежата

“Рожден ден” на Ванката – сензация в мрежата

Само няколко часа след появата си в официалния канал на “Пайнер“ в YouTube - PlanetaOfficial, новата песен и видеоклип на Ванката - “Рожден ден“ спечелиха сърцата на малки и големи. Веселата мелодия и закачливия текст са допълнени от много усмивки и добро настроение, а това превръща проекта в желан поздрав за всеки празник. Във видеото участват вокална група ArtVoiceCentre, с ръководител Руми Иванова и популярните влогъри SandeFF & Stella, чието присъствие не остана незабелязано от зрителите.

“Който си е роден с късмет, си е с късмет. Моята песен и клип се бавят, но поне Ванката днес е мега щастлив! SandeFF & Stella, много сте готини! Направихте супер празник! Дали има човек, който да не се усмихне от сърце на тези малки сладури?!”, написа Ивана и пожела успех на своя кръщелник.


Певицата също се включи в снимките на лентата, а самата тя бе направена по време на истинския рожден ден на Ванката, с който той отбеляза 9 години. Музиката и аранжиментът на песента са на неговия баща Румен Радойнов, а текстът е написан от Мариета Ангелова. Режисьор на клипа е Николай Скерлев.

През целия уикенд “Рожден ден“ се оказа хита в мрежата, защото видеото бе многократно споделяно и коментирано. Телевизия “Планета“ пък получи доста любителски клипчета, в които почитатели на Ванката се забавляват от сърце и танцуват на фона на “Рожден ден“.

КАТЕГОРИИ