Роксана: Гордея се с “Нека ме боли“

Роксана: Гордея се с “Нека ме боли“
Слушай в Стрийминг Платформите

В края на седмицата премиера направи новото видео на Роксана “Нека ме боли“, което бележи сериозен интерес сред меломаните. Почитателите на певицата не пестят ласкави оценки, а включването на Преслава отбелязват като изключително добра идея. В “Нека ме боли“ специално участие имат още живите легенди от Северна Македония – Džambo Agušev Orchestra. Новата си песен Роксана определя като “един модерен ъндърграунд кючек, с който ще нарушаваме задължително спокойствието на всички наши поводи за празник и веселие“. Певицата е категорична, че се гордее с “Нека ме боли“ и смята този проект за крачка нагоре в кариерата си.

“Ще продължавам да следвам себе си и усета си за музика. Никой и нищо не може да ме поставя в рамки на каквито и да било музикални тенденции. Благодаря на всички, които работеха по този и в този проект“, споделя Роксана.

“Нека ме боли“ е по музика на Роксана и Мартин Биолчев, който създава и аранжимента на песента. Текстът е написан от Мариета Ангелова и Ивайло Вълчев, а режисьор и сценарист на видеоклипа е Людмил Иларионов – Люси.

КАТЕГОРИИ