Роксана бори скуката с любими хитове и лайв шоу в мрежата

Роксана бори скуката с любими хитове и лайв шоу в мрежата

От 13 март Роксана стриктно спазва карантината, като избра да си остане вкъщи. Певицата е свикнала да води динамичен начин на живот и затова не се поддаде на еднообразието и скуката, а напротив – намери начин да се чувства пълноценно и да бъде щастлива у дома, заобиколена от своето семейство и от феновете си. Изпълнителката бе една от първите звезди, които се включиха лайв в мрежата и разговаряха със своите последователи. Наред с позитивните думи, Роксана повдигна духа на почитателите си и като ги поздрави с много музика, избрана лично от тях. Така бе и вчера вечерта, когато в официалния си профил в Instagram певицата стартира истински музикален маратон, в който прозвучаха мелодии като “Караджа дума Русанки“, “Кой уши байряка“, “Йовано, Йованке“ и др.

Роксана пя под съпровода на клавира на своя голям син Даниел, който само преди дни навърши 18 години. Майка и син не скриха, че самите те, както много хора у нас в момента, се вълнуват от това дали ще има абитуриентски балове, защото и Дидко тази година завършва средното си образование и би трябвало да бъде абитуриент. Двамата обаче вярват, че всичко лошо скоро ще отмине и нещата ще се подредят.
Днес пък е денят, в който зрителите на телевизионните канали с марката “Планета“ ще се насладят на музикалния подбор на Роксана. Точно в 11:00 часа в ефира на “Планета“ ТВ и в 13:00 по “Планета HD“ ще стартира любимата плейлиста на изпълнителката, която тя често слуша у дома. Вечерта, съответно от 20:00 и от 22:00 часа, селекцията продължава, за да подари на меломаните още добро настроение и хубава музика.

Публиката остана впечатлена и от кулинарните предложения на Роксана, която успя да вдъхнови много домакини с рецептата си за баница с пиле и мусака, която вчера сподели. Певицата умело съчета готвенето с музикалните изпълнения, а сред лайфовете с най-голяма гледаемост, е шоуто “Ти и Аз – Останете вкъщи с Рокси“, в което звездата прави блиц интервюта със свои колеги. Преди ден, пред камерата на своя телефон у дома, застана и Теди Александрова, за един интересен онлайн разговор с Роксана. В следващите дни изпълнителката на хита “Спомени“ обещава още виртуални срещи с любими български изпълнители.

 

КАТЕГОРИИ