Роксана докосна феновете на поп-фолка с нова балада

Роксана докосна феновете на поп-фолка с нова балада
Слушай в Стрийминг Платформите

“Спомени“ е озаглавена новата балада, която Роксана представи в ефира на “Планета“ и в официалния канал на “Пайнер“ в YouTube – PlanetaОfficial. Интересът към песента още в първите часове след премиерата е показателен за това, че певицата е успяла да развълнува феновете на поп-фолка:

“Роксана я бива в баладите, най-после нещо различно и стойностно. Браво за проекта, песента е много хубава”, “Точно тези по-музикантските песни с хубави текстове искаме да слушаме от Роксана”, “Радвам се, че се завърна и предлагаш втори качествен проект. Продължавай все така и успех“, “Браво, настръхнах при първо слушане, мега як хит“, “Без думи... Поздравления за текста, а клипът е уникален, от първо слушане ме хвана“, пишат меломаните.

Развълнувана от многобройните положителни коментари и споделяния е и Роксана:

“Аз съм безкрайно щастлива. Само за една нощ, “Спомени”, нашата песен е с над 160 хиляди гледания в най-голямата платформа за видеосподеляне YouTube. Стотици коментари, от които 100% положителни, стотици споделяния в социалните мрежи... Благодаря Ви за тази висока оценка, за обичта и нетърпението, с които очаквате всеки мой проект. Благодаря ви за това цунами от любов“, откровена е Роксана в своя официален Facebook профил.

Певицата отправя благодарност към целия екип, работил по “Спомени“ – режисьора Николай Скерлев, поетесата Мариета Ангелова, композитора Мартин Биолчев, създал аранжимента на песента. Още благодарности тя изказва към гримьорите Борислав Соколов - Бони и Цецо Андреев, фризьорите Емилио Стефано и Марти, както и на стилистката Ива Атанасова.

“Не на последно място, още веднъж искам да благодаря на големия Атешкан Теофиков за това, че неговата китара и участието му в песента е, като онзи вълшебен прашец, който те кара да се влюбиш в нея силно и завинаги. Ще кажа отново – това е първата моя песен, по моя музика и текст, на която настръхвам и се разплаках. А за участието във видеото на моя Александър, ще бъда кратка и ще кажа само, че с никой модел или актьор не бих била толкова истинска и не бих изиграла толкова добре ролята си точно в тази песен, а той се справи великолепно“, споделя още Роксана.

КАТЕГОРИИ