Роксана ще е звездeн гост на балканско парти в Чикаго

Роксана ще е звездeн гост на балканско парти в Чикаго

Нов концерт, предаван в Live Streaming от София за Америка, очаква нашите сънародници зад Океана. Звезден музикален гост ще бъде Роксана, която е една от българските изпълнителки, известни с това, че знаят как да направят всеки празник, всяка среща или събиране незабравим спомен за всеки. Балканското парти ще се състои на 27 март в Escape Lounge, 801 E Algonquin Rd., Schaumburg, IL. Началото на срещата ще бъде поставено в 23:00 часа /Чикагско време/, а участието е екслузивно за достъп само в заведението. За да гарантирате Вашите места може да направите резервация на телефон: (630) 363-9198.
Роксана, която преоболедува Covid-19 в края на февруари, вече се чувства добре и няма търпение да се срещне с почитателите, както у нас, така и в Америка. А българите в Чикаго първи ще имат възможност да чуят в лайв изпълнение песните на звездата на “Планета“.

Преди дни певицата откровено сподели емоциите, които е изпитала в седмиците на изолация:

“След 15 дни карантина, мога отново да прегърна децата си ,съпруга си и всички хора които обичам безкрайно много. Пиша всичко това с насълзени очи, защото тези 15 дни бяха много тежки за мен . Това ,че не се чувствах добре беше ясно ,но много повече ме болеше от това ,че неможех да видя децата си. В такива моменти човек разбира, че е просто човек като всички останали с разликата ,че съм певица и ме дават по телевизията. Това беше още едно изпитание и урок в живота ми . Моята баба казваше Бог дава изпитания само на силните ,той слабите не ги закача...“

“Дадох си сметка за всяка секунда от живота си за тези две седмици, пренаредих приоритетите си и разбрах кои са ми приятелите. Нищо не може да ме направи по щастлива ,по жива от това да ме чака детето ми за да ме прегърне и да ми каже ,мамо обичам те . Благодаря на всички лекари, който се грижеха за мен, на моя баща и на всички Вас хора, които се молехте за мен и ми изпратихте цялата си любов и благословия. Обичам ви“, споделя Роксана.

Тя пожела на всички хора по света да бъдат здрави, благословени и много щастливи, а на българите в САЩ обещава много музика, добро настроение и изненади на 27 март.

 

КАТЕГОРИИ