Роксана след “Япма бана“: Доволна съм, щастлива съм

Роксана след “Япма бана“: Доволна съм, щастлива съм

Роксана обеща, че има с какво да изненада своите почитатели, а резултатът не закъсня. На 4 юни изпълнителката представи своя най-нов музикален проект “Япма бана“, който е дует със Силвър и определено успя да привлече вниманието на публиката. За това говори и гледаемостта на видеоклипа, която за часове надмина 100 000. След премиерата Роксана побърза да сподели емоциите, които я владеят от първите оценки за проекта:

“Само за една нощ “Япма бана“ успя да “разлае кучетата“ в поп-фолка и музикалните среди в България. Песента предизвика мега интерес, не само от страна феновете ни, но и от страна на нашите колеги. Коментарите и мненията са на двата полюса, от страшно положителни до страшно критични... Факт е, че нашият дует събуди враговете ни. Песента е много вдигаща, текстът носи много шега и настроение, получи ни се“, пише изпълнителката в официалната си страница във Facebook.


Тя изказва още и своята признателност към всеки един, работил по този проект:

“Благодаря още веднъж на Силвър за прекрасния текст и музика, на Николай Скерлев за якия клип. Благодаря и на моя екип - Борислав Соколов /грим/, Емилио Стефано /коса/ и Ива Атанасова /стил/ за моята визия. Доволна съм, щастлива съм, а моите почитатели също и това е най-важно за мен“, откровена е Роксана.

Тя признава, че след тази песен продължава смело напред към следващото ново парче и отправя анонс към феновете й да очакват още изненади.

КАТЕГОРИИ