Романтика по италиански от АРТи

Романтика по италиански от АРТи

АРТи избра Северна Италия за естествен декор на най-новия си проект “Миришеш ми на секс”. Бергамо през деня и Милано през нощта привличат погледите на зрителите, а мелодията допълнително подсилва романтичните послания. Италианският стил доминира и във визията на изпълнителя, а едно от най-интригуващите попадения в него е шапката Борсалино. В началото на 90-те години на миналия век тя се превръща в абсолютен мит, след като Хъмфри Богарт я носи във финалната сцена на филма “Казабланка”. Борсалино става задължителен аксесоар за всяка звезда, за всеки актьор, за всеки известен политик, но и за гангстерите.

За женската роля след специален кастинг, екипът избра Деа Ангелова, която е българка, но учи в Милано. Тя се справя блестящо с актьорските си задачи. В сюжета на лентата режисьорът Людмил Иларионов ни поднася приказни гледки от Bergamo Alta, от Porta Nuova, от най-популярния символ на Милано, дантелената катедрала Duomo, както и от едно от най-живописните места за разходки и кулинарни изкушения от цял свят, Navigli. Любопитен факт е, че каналите в Милано са проектирани от Леонардо да Винчи и са гениална придобивка за града, който няма естествена река.
Клипът на “Миришеш ми на секс” е в перфектен синхрон с мелодията, която е написана и аранжирана от трима автори, Калин Караденизов - PAIN, Георги Киров – D-zasta и АРти, който е написал и текста.

КАТЕГОРИИ