Роси Пейчева, Пепи Христозова и Николай Славеев с концерти на НФС “Лудогорие”

Роси Пейчева, Пепи Христозова и Николай Славеев с концерти на НФС “Лудогорие”

В три поредни дни, три от най-обичаните изпълнители в областта на фолклора – Росица Пейчева, Пепи Христозова и Николай Славеев ще изнесат свои рецитали. Това ще се случи в рамките на  четвъртото издание на Национален фолклорен събор “Лудогорие”, който ще се проведе на 3, 4 и 5 юли в местността “Пчелина”, гр. Разград. Звездите на телевизия “Планета фолк” ще бъдат специални музикални гости на събитието, което цели да съхрани и популяризира традициите и културните ценности на различни етнически и етнографски групи в страната. Съборът няма конкурсен характер, а  чрез провеждането му се популяризира Разградския край като място на дълголетна история и богати културни традиции.
Росица Пейчева, Пепи Христозова и Николай Славеев вече подготвят своя музикален репертоар, който със сигурност ще накара гостите да се преклонят за пореден път пред красотата на българските ритми. Изпълнителите ще представят някои от най-популярните си мелодии, с които се открояват на музикалната сцена години наред, както и част от най-новите си песни, излъчвани в ефира на телевизия “Планета Фолк”.

“Нека да съберем цялата си позитивна енергия и да създадем един празник на приятелството, музиката и танците” е надсловът на фолклорния събор, а хубавите емоции и незабравими спомени са гарантирани и от звездите на музикална компания “Пайнер”.

КАТЕГОРИИ