Роси Пейчева представи своя малък син Георги

Роси Пейчева представи своя малък син Георги

“Здравейте,приятели на мама и тати! Аз съм Георги, малък Жорко! И съм без сърце на личицето, защото вече съм мноооого голям… След два дни на 14.09. ставам на цели 4 месеца… Ехееййй… Ще започнат сега въпросите на кого приличам? Ще ви кажа - на мене си! Усмихвам се на всички и с мама, разхождайки се, ви желаем слънчев есенен ден!”, така народната певица Росица Пейчева представи своя малък син Георги.

След едно прекрасно лято за Росица Пейчева и нейния съпруг Николай предстои една още по-вълнуваща есен, защото техния малък син всеки ден ги изненадва с нещо, всеки ден ги кара да се усмихват и да сияят от щастие.
Наред с отглеждането на своята трета рожба, Росица Пейчева не престава да работи над нови песни, с които да обогати и без това богатия си репертоар. Не спират и концертните й изяви, защото за нея голямото призвание е да бъде на сцената и да пее от душа за хората, които ценят и обичат българския фолклор. Точно затова и следващата събота, 21 септември, тя ще бъде специален гост за откриването на “Дельовите празници” в Златоград. Концертът й започва точно в 13.00 часа и няма да бъде изненада ако кажем, че с много голяма вероятност малкият Жорко също ще бъде на площада, за да слуша мама Роси как пее и да я аплодира заедно с многобройната публика.

КАТЕГОРИИ