Росица Пейчева: “Пайнер“ ми даде възможност да разгърна своя потенциал

Росица Пейчева: “Пайнер“ ми даде възможност да разгърна своя потенциал

В началото на октомври родопският славей Росица Пейчева отбеляза 10 години от официалното си присъединяване към музикална компания “Пайнер“ като самостоятелен изпълнител. Годишнината е повод както за равносметка, така и за бъдещи планове, а самата Росица Пейчева е откровена пред “Бащино огнище“:

“Пайнер” е моето второ семейство – с вълнение споделя певицата – От цялата си душа и сърце обичам всички колеги и благодаря за голямата подкрепа и доверие, за възможността да разгърна себе си и да покажа това, което съм като творец, изпълнител и човек!“

Блестящата кариера на Росица Пейчева в музикална компания “Пайнер“ е изпълнена със стотици изяви. Певицата е издала 6 самостоятелни фолклорни албума и 1 дуетен. Трикратно е удостоявана с  награда за най-добър фолклорен изпълнител, а “Фолклорна плетеница“ е албумът й отличен за “Най-добър на годината“.
През октомври 2016 година Росица Пейчева събра звездите на музикална компания “Пайнер” на бляскав спектакъл-промоция на албума “Родопска милувка“ в комплекс “Приказките“, който ознаменува 25-та годишнина от началото на кариерата й като музикант и изпълнител въобще.
С огромна любов и отдаденост певицата създава изключително стойностни фолклорни творби. В момента  тя работи по нов музикален проект, в който отново ще вложи цялата си душа и сърце. Вярва, че той ще се открои и ще бъде високо оценен, както от любители на народната музика, така и от професионалистите в музикалния бранш.

КАТЕГОРИИ