Росица Пейчева посреща рожден ден на Средиземно море

Росица Пейчева посреща рожден ден на Средиземно море

Днес рожденичка е обичаната фолклорна изпълнителка – Росица Пейчева. Тази година тя ще празнува в Гърция, заедно със своето семейство. Буквално броени дни преди своя празник звездата на музикална компания “Пайнер“ и близките й заминаха на ваканция с катамаран в Средиземно море. След невероятното изживяване през лятото на 2017-та, за втора година поред изборът им се спря на морско пътешествие край красивите гръцки острови.
Вечерта на 5 август по всяка вероятност празненството ще бъде в ресторант, а още на следващия ден красивите плажове и кристалните води отново ще посрещнат певицата и семейството й. След завръщането си у нас, Росица Пейчева ще се посвети отново на музиката и професионалните си ангажименти, защото през есента е предвидила да заснеме нова музикална програма. Певицата разкри, че идеята й е всичко да бъде много мащабно - с участието на Академичния хор, танцьори и музиканти, като не крие надеждите си с новите клипове да зарадва ценителите на българската народна музика.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Росица Пейчева с пожелания за здраве, много нови хубави песни и успехи на музикалната сцена!

КАТЕГОРИИ