Росица Пейчева: “Прегръдка“ е песен, изпята с много чувство

Росица Пейчева: “Прегръдка“ е песен, изпята с много чувство

Един нов и много различен проект представя Росица Пейчева в официалния канал на телевизия “Планета“ в YouTube – Planeta Folk Official. Песента е озаглавена “Прегръдка“ и за мнозина от почитателите на певицата вече е позната мелодия, но едва сега, тя прави премиера с официален видеоклип. Пред www.planeta.tv Росица Пейчева сподели, че “Прегръдка“ е подарък за нея от верен почитател, който също е музикант.

“Благодаря от сърце на Венци Илиев и Йордан Динев, благодарение на които “Прегръдка“ е част от моя музикален репертоар. Една вечер, говорейки си, те създават музиката и текста на песента, и решават да ми я подарят. Това се случи малко преди операцията, която претърпях през 2012 година. Тогава не съм мислила да й направя клип, но тази година си дойде времето да я екранизирам. Това лято обединихме идеи с режисьора Ивайло Спасов и днес публиката вече може да й се наслади с красив и стилен видеоклип. “Прегръдка“ е песен, изпята с много чувство, от сърце и вярвам, че много хора ще открият себе си в нея“, разкрива Росица Пейчева.


За първи път във видеото изпълнителката представя и новата си визия. Като човек, за който промените не са нещо характерно, Роси признава, че съвсем леко е променила своята прическа, но все пак не е изневерила на черния цвят на косата си, който се превърна в нейна запазена марка. Стилните рокли, с които я виждаме в лентата, са на модна къща “Румина“, а гримът и косите на дългогодишния екип, с който работи - Борислав Соколов-Бони и Ангелина Тоскова. Домакин на снимките е сватбен салон “Роял“, чийто интериор се превръща в романтичен декор на историята.

Лиричните нотки в музикално отношение пък са подсилени от въздействащото изпълнение на китаристите Николай Бобчев и Любомир Попов. По време на снимките на “Прегръдка“ Росица Пейчева реализира и красива фотосесия с фотографа Йордан Петков, кадри от която виждате ексклузивно днес в www.planeta.tv.

КАТЕГОРИИ