Росица Пейчева: Най-силното чувство, което изпитвам е Благодарност

Росица Пейчева: Най-силното чувство, което изпитвам е Благодарност

“Най-силното чувство, което изпитвам за всичко, което ми се е случило в живота - и хубаво, и лошо, и за добро, и за зло, е Благодарност.”, казва Росица Пейчева в откровено интервю за предаването “Автограф”, което телевизия “Планета” и “Планета Фолк” излъчиха за имения ден на певицата – Цветница.

Росица Пейчева мъдро допълва:

„Родопчани имаме една приказка: „Благодаря, че сейбията ни търпи. Благодаря, че Господ ни търпи, защото няма безгрешни хора на този свят. Така че Благодаря!“

Съвсем скоро Росица Пейчева ще стане майка за трети път в живота си. Пред водещата Галя Димитрова тя споделя, че е много щастлива от този факт. Признава, че тази бременност не е била планирана и в началото е имала колебания дали да задържи бебето. Но според нея има неща, които се случват така, както ги е решила много по-голямата сила от нас - Господ Бог или Съдбата.

„Някой път се ядосваме, когато нещо ни се случи и си казваме: „Защо на мен?“ На по-късен етап обаче разбираш, че май е било за по-добро. Така мисля аз, така уча и децата си. Затова прецених, че това ми решение отново да стана майка, е предвестник на нещо много хубаво и добро,“ споделя гласовитата родопчанка.

За певицата тази бременност е по-различна, защото е по-осмислена и по-осъзнат, и подкрепата от страна на нейната половинка в живота е много силна.

„Първата и втората ми бременност бяха малко като даденост и като задължение, че трябва да се създадат деца. Докато сега е по-различно, по-отдадени сме. Щастлива съм, но колкото и да се радвам винаги си имам и едно на ум. Не смея толкова да се зарадвам, защото съм запомнила една приказка от моите родители, които казват: „Чакай зима, а ако дойде пролет, добре.“ Затова не мога изцяло да се отпусна, страхувам се да не предизвикваме съдбата. Натрупваме мъдрост с годините. А и щастието обича тишината,“ разказва певицата.

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” пожелават лека бременност на Росица Пейчева и с нетърпение очакваме голямото събитие в живота й – раждането на нейното трето дете.

КАТЕГОРИИ