Росица Пейчева на крилете на щастието

Росица Пейчева на крилете на щастието

На крилете на щастието лети сега Росица Пейчева, а всички нейни верни почитатели не спират да й изпращат най-мили поздрави и пожелания. Поводът е новината, че гласовитата певица е в очакване на третата си рожба. Емблематичният глас на Родопите не крие, че животът й не е бил никак лесен, но винаги е минавала през трудностите с гордо вдигнато чело, а те от своя страна са я направили по-силна и борбена. Но ето, че съдбата реши да я дари с най-скъпото – отново да бъде майка.

“Дълъг и трънлив е пътя, по който вървя сега, но да дариш живот отново, да дадеш глътка въздух на рожба, идвайки със своя късмет на този свят, простичко е ВЕЛИКО!
Безпрекословната, ежедневна помощ, топлите думи и голямата радост, която “чета” в очите на моя съпруг Ники, подкрепата от децата ми, близките ни, си заслужават и ми дават сили! Живейте с широка усмивка всеки подарен ден, да благодарим за него, с надежда, добри помисли и светлина в душата, да очакваме поредните радости, срещи с неподправени хора, полезни събеседници и утрешния ден!”, споделя Росица Пейчева.

2

“Прекрасна си мила Роси! Все така усмихната бъди!... Слънчева, усмихната и огнена дама!... Затова грее слънцето. То се зарежда от твоята усмивка. Винаги бъди така. Жива и здрава. Радвам се, че те познавам… Прекрасна новина. Моята певица от детството, сега и завинаги. Прекрасна, Роси, желая ти лека бременност и леко раждане. Бъдете щастливи! Бог да ви закриля!”, пишат възторжено почитателите на българския фолклор.

Песента е неизменна част от живота на българите, а родопчанина не може без нея. Така с песен Росица Пейчева посреща всеки Божи ден и искрено се радва на идващата пролет. А може би бременността я кара да бъде все по-откровена с почитателите.

“Благодаря за добрите, за топлите хора, които ги има. Вярвам, вярвам, макар и бавно, че всеки си е със своята съдба, болка, радост, но все пак е ЧОВЕК! Благодаря за вдъхнатия ми кураж от мнозина приятели, да разкрия и изчистя душата си, не само, заради мен, а и заради други жени в моето положение, заради силното майчино чувство към неродената ми рожба… Толкова се скъси живота ни, бе, мили хора, толкова много болести, проклетия и смърт по света, а толкова са малко истинските радости и щастие и ние още повече слагаме чернилка и жупел…
Нека всеки направи своя избор за житейски път! Не съдете, за да не бъдете съдени!
Ако днес пожарът е в моя двор, утре може да е във вашия, или още по-болезненото - в двора на децата ви, внуци, правници… НЕКА Е СВЕТЛИНА! НЕКА Е ЛЮБОВ! НЕКА СА САМО ХУБАВИ ПОМИСЛИ ЗА ВСИЧКИ…”

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” пожелават лека и прекрасна бременност на Росица Пейчева и нека любовта и щастието царуват вечно в семейството!

 

КАТЕГОРИИ