Росица Пейчева стана майка за трети път

Росица Пейчева стана майка за трети път

“Няма ПО-ВЕЛИКО ЩАСТИЕ! Днес, 14 май, с моя съпруг Ники станахме родители на едно прекрасно момченце! Да ни е живо и здраво, и с много късмет! БЛАГОДАРЯ на Господ Бог, Св. Богородичка и екипа, който се погрижи за нас!”, написа развълнувана Росица Пейчева и така съобщи за голямата новина в семейството.

По-късно Росица Пейчева бе още по-емоционална и написа в социалните медии:

“Нашият Георги се роди, за да ни ощастливи и окрили още повече!... Добре дошло, мамино юначе!... Имаше сълзи, много сълзи и продължава да има! А на вас, добри и мили приятели, които през цялото време на моята бременност бяхте с МЕН, с НАС… БЛАГОДАРЯ!... Най-важно - имайте крепко здраве, много любов,разбирателство, хармония, спокойствие… абе, от всичко, което го искате, нека идва при вас! Силни прегръдки!

2
Съдбовното събитие в живота на Росица Пейчева се случи в столичен родилен дом, където обичаната народна певица стана майка за трети път. Тя и таткото Ники са на седмото небе от щастие. Радостни от голямото и дълго очаквано събитие са и двете пораснали деца на Росица Пейчева – Мироана и Димитър.
Гордият татко Николай Петров също пусна тяхна обща снимка в социалните мрежи с послание:

“Благодаря ти за всичко, миличка! Ти си моята мама, героиня! Гордея се с теб! Обичам те!”

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят голямото събитие в живота на Росица Пейчева и пожелават малкият юнак да бъде здрав и много да радва мама и татко! Бъдете щастливи и благословени!

КАТЕГОРИИ