Роксана: Срещнах човека, с когото искам да остарея

Роксана: Срещнах човека, с когото искам да остарея

В новия брой на “Автограф” гостува Роксана заедно с новата си половинка Александър. Вече не е тайна, че наскоро певицата получи годежен пръстен с предложение за брак от своя любим. Алекс признава, че не е имал толкова голяма смелост да й предложи да се оженят, но все пак е събрал сили и го е направил.

“Нямах много време за мислене и подготовка. Действах спонтанно. Бях много притеснен, дори треперех целия, когато й давах пръстена. Но нямах съмнения, че тя ще каже “Да”, казва бъдещият младоженец.

Двамата влюбени планират сватба догодина. Въпреки че вече са определили датата на събитието, не издават повече подробности за това.

Пред водещата Галя Димитрова Роксана споделя, че е много огорчена от негативните коментари и нападки по неин адрес.

“Толкова злоба и завист видях в очите на хората, че чак се страхувам да ти разкажа какво преживявам със Сашко. Не знам хората какво искат. Да си влюбен, убиваш ли някого, да се разведеш, пак ли убиваш някого? Аз си мисля, че нормалният път към щастието, е да се разделиш с нещастието. Аз не съм била щастлива на едно място, тръгнала съм си от там и съм срещнала в един прекрасен ден един прекрасен човек, с когото искам да остарея. Дали ще стане така или не, ще доживеем и ще видим. Каквото и да се случи, аз съм щастлива и съм му благодарна за всички тези мигове, които ми подарява той от началото до сега. Така че, ако трябва да изживея само това и да нямам друга любов, съм за”, казва певицата.


Александър споделя, че тези негативни коментари него не могат да го разстроят.

“На мен не ми пречат и не ми влияят. На мен ми стига само тя да е щастлива и бих направил всичко за това”, казва Алекс.

Роксана коментира в “Автограф” слуха, че бившият й съпруг има дете от друга жена по времето, когато са били заедно и казва, че до нея също е достигнала такава информация.

“Не знам дали е вярно. Така говорят хората. Но не мога да кажа, че съм виждала такова дете. Ако е вярно, много жалко, защото кой каквото дроби, това ще сърба сега. Аз мисля, че каквото си надробих, сега го сърбам с пълни шепи. Каквото съм заслужила, Бог ми го даде. И аз винаги казвам: “Внимавайте как живеете този живот! Рано или късно Бог дава всекиму това, което заслужава. Никой не може да получи нещо, което не е заслужил. На всеки ще му се върне стократно това, което прави - дали добро, дали лошо.”


Тази година на 7 ноември Роксана ще отбележи пет години, откакто е в музикална компания “Пайнер”. Затова в момента певицата събира песни за втори албум и скоро планира да направи промоция, за да отпразнува събитието подобаващо.

“Мисля да го отбележа през октомври, но със сигурност няма да е на рождения ми ден, защото вече си получих графика и съм ангажирана тогава. Ще избера друга дата, може би след личния ми празник. Ще отпразнувам три в едно - рожден ден, нов албум с промоция и пет години професионално на сцената в най-голямата музикална компания,” казва още Роксана в “Автограф”.

Премиерата на “Автограф” е тази вечер от 18.00 часа по “Планета HD” и 20.00 часа по “Планета” ТВ.

КАТЕГОРИИ