Роксана атакува класациите с “Ало, звъня ти”

Роксана атакува класациите с “Ало, звъня ти”

Роксана зарадва своите многобройни почитатели с най-новия си видеоклип “Ало, звъня ти”. Песента направи премиера в началото на уикенда в PlanetaOfficial и към днешна дата има близо 300 000 преглеждания. Както беше обещала, Роксана предложи наистина нещо ново, което я представя на феновете в различна светлина. Появата на лентата предизвика доста положителни коментари и лайкове, което може само да радва изпълнителката:

“Нещо различно е и на мен ми харесва, а Роксана изглежда страхотно. Поздравления за интересния проект, в който тя успя да излезе извън своите рамки.”

“За първи път да ми хареса проект на Роксана. Изненадвам се, че й отива толкова много това R&B звучене. Браво на целия екип!”, “Прекрасна, песента е уникална, просто нямам думи!”, “Нещо ново от Роксана, харесва ми, музиката също. Хубаво е да се пуска и нещо различно. Браво!”

“Ало, звъня ти” е по музика и текст на Невена Пейкова, а аранжиментът е на Преслав Бориславов. Любопитното видео с неочакван финал е дело на режисьора Ивайло Спасов.


КАТЕГОРИИ