Рожден ден и Американско турне за Иван Дяков

Рожден ден и Американско турне за Иван Дяков

На 16 март Иван Дяков отбелязва своя рожден ден, а емоциите, които го владеят днес, са повече от прекрасни. Освен личният празник, изпълнителят е щастлив да разкрие една дългоочаквана новина, че му предстои турне в САЩ и Канада тази пролет. Това е големия подарък, който Иван Дяков ще поднесе на своите почитатели извън България. Знае се, че българският фолклор е на особена почит сред сънародниците ни в Америка и затова там вече тече трескава подготовка за посрещане на любимия изпълнител. Иван Дяков няма да е сам по време на своя тур, защото специален гост на публиката ще бъде и неговата дъщеря Ивана Дякова.

Началото ще бъде поставено в Чикаго на 30 март и това не е случайно, защото там живее най-голямата българска диаспора зад Океана. След това дуетът ще продължи да радва с песните си почитателите в Детройт на 31 март, а концертите им ще преминат и през Лас Вегас, Денвър, Торонто, Калгари, Монреал и Маями.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета Фолк” честитят рождения ден на Иван Дяков с пожелания за здраве, щастие и успешно турне!

КАТЕГОРИИ