Рожден ден по родопски за Росица Пейчева

Рожден ден по родопски за Росица Пейчева

Днес рожден ден празнува “Гласът на Родопите” Росица Пейчева. Певицата тази година е решила да направи истински родопски празник. Тя ще събере семейството си в дома на своите родители, за да се веселят, да хапнат вкусно и да попеят любимите си песни от Родопите.
“Ще бъдем с най-близките ми хора в този празничен за мен ден, откровена е Росица Пейчева. – За съжаление единствено дъщеря ми Мироана няма да е с нас, защото преди дни замина за ваканция в Турция и няма да успее да се върне. Но иначе ще бъде весело и много вкусно…”
2
Росица Пейчева издаде, че на празничната трапеза ще има само характерните за Родопите ястия. Агнешко печено е задължително да присъства в менюто, а също и любимия й “родопски клин”.
“Почти навсякъде “родопския клин” се прави с ориз, но рецептата на моята майка е малко по-различна и много примамлива. Тя го прави с картофи, сирене и масло, и става вкусно, направо да си оближеш пръстите…”, смее се изпълнителката на вечния хит “Росни ми, росни, росице”.
Любими песни на малки и големи в изпълнение на Росица Пейчева ще звучат по телевизия “Планета Фолк” от 17.30 часа, а Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” пожелават на рожденичката да е здрава, да има муза и да изпее още хубави родопски песни.

КАТЕГОРИИ