Рожден ден посреща Джулия с нов видеоклип

Рожден ден посреща Джулия с нов видеоклип

Своя рожден ден днес Джулия ще посрещне с премиерата на нов видеоклип и нова песен. Премиерата на “Този път” е точно в 16.00 часа в YouTube канала на музикална компания “Пайнер” – PlanetaOfficial, а от 19.00 часа е и телевизионната премиера в програмата на “Планета / Planeta HD” и на Planeta 4K. Наздравица за щастие и успех в живота ще вдигне вечерта и съпругът на Джулия Кристиан Кирилов. А каква още изненада е подготвил за жената на сърцето си, той все още не издава.
2
Джулия ще представи на живо “Този път” в неделя, когато е специален гост на Planeta by Eleven club в Студентски град. Само няколко дни по-късно, на 20 май, заедно с Кристиан Кирилов заминават за Лондон, защото са поканени от българската общност в Англия да ги зарадват с песни преди 24 май.
За рождения ден на Джулия телевизия “Планета” вече излъчи специален брой на рубриката “От А до Я”, а от 15.30 часа видеоклипове на Джулия ще звучат и по Planeta 4K. Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” желаят здраве, любов и много щастие на Джулия и нека сбъдва мечтите си!

КАТЕГОРИИ