Рожден ден празнува Атанас Стоев-младши

Рожден ден празнува Атанас Стоев-младши

На 25 февруари рожденик е Атанас Стоев-младши. Талантливият барабанист навършва кръгла годишнина и това е повод да събере приятели и колеги за празника. Музикантът не крие, че обича своя рожден ден и го очаква с нетърпение.

“Назад във времето като се върна винаги е имало някакви хубави спомени, хубави моменти на този ден. Спомням си 3-я ми рожден ден, когато моят брат ми подари първите барабани и оттам тръгна моята любов към този инструмент.”, споделя Атанас Стоев-младши.

Най-милите пожелания и най-голямата радост на днешния празник Атанас Стоев-младши получи от своята съпруга Джена, от вече поотрасналия син, също Атанас Стоев и малката Цветея, която за първи път ще поздрави татко за неговия рожден ден.

“Пожелавам си здраве, Господ да е с нас, да ни дава сили и най-вече децата ни да бъдат живи и здрави, да растат, да ни радват, да станат достойни хора…”, откровен е Атанас Стоев-младши.

Телевизия “Планета” и музикална компания “Пайнер” също пожелават здраве и щастлив семеен живот на Атанас Стоев-младши. Да твори и създава красиви мелодии.

КАТЕГОРИИ