Рожден ден празнува днес Алекс Робов

Рожден ден празнува днес Алекс Робов

Своят рожден ден днес празнува Алекс Робов. За родените на днешния 28 март под знака на Овен астролозите твърдят, че са много креативни и интелигентни хора, поемащи риск, с подход към живота. Те са самоуверени и винаги отстояват принципите си без никакъв страх. Верен на своята зодия и Алекс Робов вярва, че може да направите всичко по всяко време, без да е уморени или да се отпусне. Изпълнен е с емоция, енергия и дух, и това е неговото разбиране какво е необходимо, за да бъде успешен.

В музикално отношение 2024 година за Алекс Робов започна с един дует. Песента “Никой друг” той записа и засне заедно с Биляниш, а феновете побързаха да изразят своето одобрение за проекта.
Само преди няколко дни певецът презентира и своя самостоятелна песен с видеоклип – “Вдигни ми”. И тук почитателите на поп-фолка са категорични:

“Много красив глас има Александър и е много талантлив… Страхотно парче… Браво на Алекс Робов и на всички участвали в проекта! Много истинска и емоционална песен, изпята с много искреност и чувства… Робов всеки път вдига летвата по-високо и по-високо… Любим си още от първата ти песен…”

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” желаят на Алекс Робов вдъхновение и страст, за да ни радва с още чувствени песни.

КАТЕГОРИИ