Рожден ден празнуват Надя Стоева и Галин

Рожден ден празнуват Надя Стоева и Галин

Датата 12 март има специално място в календара за две от звездите на българската музика. На този ден са родени солистката на оркестър “Канарите“ – Надя Стоева и Галин, които вече приемат многобройни честитки и пожелания от своите близки, приятели и колеги. Почитателите им също не пестят хубави думи, с които да ги поздравят за техния личен празник. Феновете им желаят най-вече да са здрави и да продължават да ги радват с хубави песни.
Първите мили изненади за рожденичката Надя Стоева бяха подготвени от нейния съпруг, ръководителят на “Канарите“ Атанас Стоев, от Джена и Атанас Стоев-син, както и от внуците Наско и Цветея. Певицата очаква 2024 година да бъде много добра за нея, а почитателите на българския фолклор с нетърпение очакват нови музикални изненади от “Канарите”.

Първите изненади и поздрави за рождения си ден Галин получи от своите колеги от “Алфа мюзик”. Всички те се отнасят с голямо уважение към него, а той от своя страна безрезервно ги подкрепя в музикалните начинания.

“Този Галин е динамит! Машина за хитове! Продължавай все така… Браво Галин, последните ти песни са просто огън. Чудя се как измисляш такива текстове, които запалват публиката още докато си пуснат песента… Ти си машина за хитове. Успех на целия Ви екип през новата година и нека всичко, което си пожелаете да Ви се сбъдне.”, пишат феновете на Галин в социалните мрежи.

Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождените дни на Надя Стоева и Галин като им пожелават здраве, щастие и нови успехи в личен и професионален план!

КАТЕГОРИИ