Рожденичката Валя на парти в “Приказките“

Рожденичката Валя на парти в “Приказките“

На 23 април рождения си ден посреща Валя. Обичаната изпълнителка признава, че като всеки човек и тя в този ден си прави равносметка.

“Равносметката, която си давам е, че прекалено много време и внимание, съм отделяла на хора, които не са заслужавали. Това не го казвам като човек, егоцентрик, който мисли само за себе си и собственото си внимание, а става въпрос за хора, които по никакъв начин не са разбрали, колко съм била искрена с тях и добра. Но аз не им се сърдя, дори използвам предстоящия празник - Великден, за да им кажа, че аз им прощавам“

“През всичките тези години се научих да се моля на Бог, не само за себе си, но и за приятелите си и за тези, които не ме обичат. Това е едно освобождаване, така човек се чувства много по-здрав. Когато простиш, ти освобождаваш нещо от себе си и се чувствам богопомазан. Това нещо преди години, беше невъзможно за мен, но колкото повече съзряваш и вървиш нагоре в годините, това не е непосилно, но иска много усилия и божествена намеса. Не е лесно, но се научих да прощавам“, откровена е Валя в свое интервю.

Още от сутринта на 24 април певицата се радва на внимание от страна на своите близки и почитатели, които не пестят мили пожелания за рождения й ден. Още по-хубаво е, че празничните емоции за Валя и всички, които харесват песните й, ще продължат и през уикенда.

На Лазаровден, 24 април, звездата на телевизия “Планета“ е специален гост в комплекс “Приказките“ край Харманли, за да подари един вълнуващ и изпълнен с хубава музика празник. За самата нея, тази среща ще бъде един прекрасен подарък за рождения й ден, защото досега до публиката за всеки изпълнител е извор на много щастие и вдъхновение, особено след толкова дълга пауза. Валя обещава, че купонът в съботната нощ е гарантиран, защото ще звучат обичани хитове от поп-фолка и балканската музика, а няма да липсва и български фолклор.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Валя с пожелания за здраве, благоденствие и нови хубави песни!

 

КАТЕГОРИИ