Рожденикът Фики получи най-хубавия подарък

Рожденикът Фики получи най-хубавия подарък

На 3 март рождения си ден празнува Фики. Тази година изпълнителят може да се похвали, че посреща най-личния си ден в годината в позитивно настроение и удовлетворен от всичко, което му се случва напоследък:
“Всяка добра дума за мен е важна, стопля ми сърцето и ме мотивира да продължавам напред и да давам най-доброто от себе си“... Правите ме истински щастлив, това е най-хубавият подарък за един изпълнител“, признателен е певецът на публиката за подкрепата, която получава за изявите си в “Като две капки вода“, а също и като отзиви за най-новия си видеоклип “Не ти прощавам“.

Преди дни Фики бе откровен пред Мариян Станков – Мон Дьо, че е имало момент, когато коментарите на аудиторията, които е получавал, са били повод да мисли да се откаже от музиката:
“Тогава се почувствах много наранен и обиден. Мислех да се откажа от музиката, да се захвана с нещо друго. Споделих го с моите родителите. Че съм много наранен, много разстроен. Не се чувствах спокоен, не знаех как ще издържа на целия негативизъм. Баща ми тогава ми каза: “Ти си роден да пееш, ти без музика ще загубиш всичко”. Много се радвам, че винаги е бил до мен – споделя гласовитият изпълнител и допълва – Аз съм едно младо и амбициозно момче, което дава живота си за музиката. Музиката е моята страст завинаги. Гледам да съм скромен, да не обиждам никой човек. Винаги съм криел, че съм чувствителен“.
За рождения си ден днес Фики не е планирал голямо парти. По-скоро мисли да почерпи най-близките си хора вкъщи или в семейната сладкарница.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Фики и му пожелават да бъде все така истински, да се радва на много здраве, споделени моменти със семейството и още много нови успехи в музиката!

 

КАТЕГОРИИ