С Биляниш посрещаме лятното време

С Биляниш посрещаме лятното време

Тази събота срещу неделя за пореден път ще преместим стрелките на часовниците с 1 час напред, за да влезем в лятното часово време. Точно на 30-ти срещу 31 март най-голямото поп-фолк парти ще бъде със специалното участие на Биляниш. Началото ще бъде дадено в легендарния Комплекс “Приказките” край Харманли, а купонът ще завърши в Planeta Payner club – Димитровград.
2
Биляниш е една от младите надежди в поп-фолка, самата тя е чаровна и винаги усмихната, а песните й се приемат много радушно от публиката. Купонджийка по душа, Биляниш гарантира, че всеки, избрал да сложи начало на лятното си настроение в Комплекс “Приказките” или в Planeta Payner club – Димитровград няма да остане разочарован. А Биляниш вече е очаквана с нетърпение.

“Браво Билияниш, надграждаш с всеки нов проект… Винаги смела и уникална Биляниш! Нямам думи да опиша, колко много се вижда прогреса в теб. Буквално пускаш хит след хит… Гордей се със себе си!... Биби е уникално красива… Продължавай все така с тези страхотни песни…”, пишат въодушевени фенове на певицата.

КАТЕГОРИИ