С Борис Дали стартира новия телевизионен сезон на “Автограф”

С Борис Дали стартира новия телевизионен сезон на “Автограф”

Борис Дали разказва за най-новата си песен със заглавие “Пръскам хонорари” в първия брой от новия телевизионен сезон на предаването “Автограф”. Клипът се появи преди седмица в PlanetaOfficial и вече е на 4 позиция в българската трендинг листа в YouTube:

“Случиха се много динамично нещата с тази песен. Трябваше първоначално да клипирам едно друго парче, бях организирал всичко за снимките, но два дни преди това сменихме песента с въпросната, която е на Николай Пашев.”

Интересна история разказва видеоклипа “Пръскам хонорари”, а Борис Дали е откровен, че това са неща от живота, които се случват на хората.

“Приятел съм с един човек от години, но неговата дъщеря започва да ме закача и да флиртува с мен. Това е сюжетът на видеото, а в песента се пее: “И грешно е, и срамно е, нe е редно, но стана поредно и ясно е, това ще спре, положение извънредно.”

Певецът казва, че за него лично е грешно да се увлече по дъщерята на приятел, тъй като има семейство. Но ако е сам, нещата могат да се развият доста динамично и в други посоки:

“Живеем в динамични времена, така че не се знае човек накъде ще го духне вятъра и какво ще му се случи. Затова никога не трябва да казваш “никога”. Оставяш се на вълната и вървиш.”


Борис Дали все още не може да даде прогнози дали песента ще се превърне в един от хитовете на есента. Оставя това на хората – ако я харесат, харесат.

“Ако не, подготвил съм друга, и друга. Мисля, че доста хора ще намерят себе си в нея и ще се забавляват. Песента е динамична, клубна, ще звучи в дискотеките. Така че ще я пея по участия и ще видим как ще я приемат. До края на годината ще има още предложения от мен. Ще пусна и песента, която трябваше да снимам първоначално. Имам и една балада, която също стои и си чака момента.“


В момента изпълнителят вече е на път за своето поредно турне в САЩ и Канада. Казва, че ще обиколи градове, в които на предишното турне не е могъл да отиде.

“Стартираме на 13 септември в Монреал. Ще се забавляваме до сутринта, докато не си тръгне и последния човек. Никога не съм го чувствал като работа, която да ми тежи или като задължение. Аз отивам да се забавлявам винаги, когато съм на участие и съм щастлив, че и хората го усещат това нещо и се получава готино. Ще им изпълня новата песен. Подготвил съм и естрадни хитове, и балкански. Много ми е приятно, че хората искат да чуят и български фолклор от мен. Аз съм закърмен с тази музика. Завихрят се дълги хора, развява се българското знаме. Забавляваме се много сериозно”, казва още Борис Дали в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ