С “Лек за душата” Янко Неделчев ни пожелава прекрасно лято

С “Лек за душата” Янко Неделчев ни пожелава прекрасно лято

Музикална компания “Пайнер” и Янко Неделчев направиха подарък на почитателите на българската народна песен и представиха новия албум на певеца, озаглавен “Лек за душата”. В него са включени 11 заглавия, някои съвсем нови песни, но има и такива, които са записани по нов начин и ремастерирани, за да звучат в унисон с новото време.
2

“Избрах за заглавие на албума да бъде песента “Лек за душата”, защото съм убеден, че хубавата песен наистина може да лекува. Българският фолклор е такова богатство, че ние сме длъжни да го представяме в неговата автентичност, но и в неговото съвременно звучене, за да бъде приет по-добре от младите хора. Точно затова в албума са включени само авторски песни, стъпили здраво на основата на родния фолклор.”

В празничната фолклорна програма “Празник в “Приказките” 2023” Янко Неделчев представя една от новите песни в албума “Лек за душата”. На 19 май зрителите на телевизия Planeta Folk HD и Planeta 4K ще посрещнат премиерата на песента “Биляна”. Най-нетърпеливите могат да я гледат първо в YouTube канала - Planeta Folk Official.
Фолклорният албум на Янко Неделчев “Лек за душата” почитателите на българската народна песен могат да открият в музикалния магазин на “Пайнер”, но най-вече в online-магазините - eMAG, MyStock и Bazar.bg. Търсете го още в Payner Online на mail: sklad@payner.bg и на тел. 0889 508 873.

КАТЕГОРИИ