С “Любима“ Глория ни връща към лятото

С “Любима“ Глория ни връща към лятото

Любимият сезон на мнозина, лятото, отново е тук, благодарение на най-новия видеоклип на Глория - “Любима“. Премиерата на лентата бе на 24 октомври и беше посрещната с истинско вълнение от почитателите на поп-фолка, които за пореден път са категорични, че Глория е еталон за стил, класа, харизма и хубави песни.

“Това е Глория и след 25 години години остана вярна на себе си, на феновете си, на продуценти, аранжори, режисьори, сценаристи! На това му се казва истински артист! Адмирации!“, “Класа си Глория! Винаги различна от масовката и оригинална!“, “Песента е модерна, завладяваща и танцувална! Ти си ЛЮБИМА!“, “Неподражаема! Мелодичният авторски фолк ще живее винаги, докато я има Глория!“, “Кралицата е тук! Имитацията невъзможна! Глория!“, пишат меломаните часове след премиерата на “Любима“.


Глория е откровена, че едно прекрасно лято почти отминава, но в сърцето й то ще остане завинаги. Затова тя отправя своя музикален подарък към почитателите си именно с тази красива мелодия, чийто клип ни отвежда на едно вълшебно място в Гърция - Nea Peramos, Kavala и Almyra Beach Bar. За възможността да реализира лентата там, изпълнителката и екипът отправят специални благодарности към Христина и Нико Андонови, собственници на агенция Vip Real Estate.

За заснемането на лентата Глория се довери на режисьора Ивайло Спасов, а авторският екип, създал “Любима“ е в състав - Калин Димитров /музика и аранжимент/, Глория и Мариета Ангелова /текст/. За неподражаемата визия на Примата на модерния фолк се погрижиха Борислав Соколов – Бони /грим/ и Кремена Добрева /коса/.

КАТЕГОРИИ