С Палома започна “20 години “Планета”

С Палома започна “20 години “Планета”

“20 години “Планета” е най-новата рубрика, която телевизионните канали “Планета” и Planeta 4K започнаха да излъчват с началото на 2022 година. Водещата Галя Димитрова ще ни представя своите интересни срещи със звездите отблизо, а първият гост в пилотното предаване е Палома. Певицата е чат от музикална компания “Пайнер” от есента на 2021 година, но вече има свои самостоятелни клубни участия. Въпреки сложната обстановка, свързана с ковид кризата, Палома е щастлива, че вижда хората радостни и позитивни от възможността им отново да се срещат с любимите си изпълнители.

“Надявам се да не се връщаме към моментите, през които всички минахме през последните две години и всичко лошо да е зад гърба ни,“ - пожелава си певицата.

2
В предаването Палома разказва, че мечтае от малка да пее и винаги си е представяла, че нещата ще й се случат точно по този начин – точно в тази компания и в тази телевизия. Певицата си спомня как като малка по цял ден вкъщи е гледала “Планета” и така е израснала с песните на любимите си звезди.

“Харесвах всички изпълнители, знаех всички песни наизуст и в момента аз наистина изживявам мечтата си. Спомням си Гергана с един розов микрофон как стана звезда за една нощ. Спомням си турнетата на “Планета”. Горкият ми дядо, където имаше концерт от турнето, той ме водеше, а аз качена на раменете му, не пропусках нито една среща със звездите на “Пайнер”. Излизат певиците на сцената и аз толкова се вълнувам, като ги видех, че чак плачех от вълнение. Това е изкуство – да можеш да препредаваш на хората емоция чрез песните си. Майка ми казва, че за мен да мечтая е глагол, защото аз на всички казвах: “Ще видите, че ще бъда в “Пайнер”!”

Сега Палома е много щастлива, че така успешно са се развили нещата за нея и вече има подписан договор с музикалната компания. През Новата 2022 година за себе си иска да бъде здрава, щастлива и винаги да има вдъхновение и да прави това, което й е дадено от Господ с хъс и емоция, а на зрителите желае да са здрави, усмихнати и щастливи.

КАТЕГОРИИ