С “По бельо” Биляниш посреща рожден ден

С “По бельо” Биляниш посреща рожден ден

Днес рожден ден празнува младата и атрактивна изпълнителка Биляниш. Певицата реши да си направи подарък за своя личен ден и да зарадва с него своите почитатели. Песента, която направи премиера в YouTube канала на “Пайнер” – PlanetaOfficial е със заглавие “По бельо”. Видеоклипът вече се излъчва и в програмата на телевизионните канали “Планета” и Planeta 4K.
За новия си видеоклип Биляниш написа:

„Моят поздрав за всички,които са ни подценили и са решили да си “играят” с нас на любов…“

2
“По бельо” е по музика на сръбския композитор Miloš Stojkovič и аранжимент на Деян Асенов. Текстът пък е написан от самата Биляниш, а режисьор на музикалната лента е Иван Димитров – Torex.
Феновете на Биляниш веднага „избухнаха“ във възторг:

„Честит рожден ден, Биляниш! Да си жива и здрава. Много здраве, щастие и успехи във всяко едно начинание… Пожелаваме ти всичко най-хубаво… Биляниш, песента е страхотна, ще бъде голям хит. Браво! ЧРД, Любима!... Как да не я обожава човек… Уникална песен, а ние получаваме подарък за рождения ти ден… Пожелаваме ти да си жива и здрава, щастлива и дива, за да можеш да продължаваш да ни радваш с такива яки топ хитове…“

Музикална компания „Пайнер“ и телевизия „Планета“ честитят рождения ден на Биляниш и пожелават все така да изненадва приятно с песните си!

КАТЕГОРИИ