С Веселин Маринов – 25 години на сцена за любовта и виното

С Веселин Маринов – 25 години на сцена за любовта и виното

Телевизия “Планета” тази събота и неделя ще посвети концертната си програма на два празника, събрани в един – Денят на любовта  - Св. Валентин и Празникът на виното – Трифон Зарезан. Само един изпълнител в България може с песните си да обедини виното и любовта, и това е Веселин Маринов. Много концерти е направил обичаният изпълнител, много мелодии, посветени на най-нежното чувство и опиянението от него е изпял, много почитатели са го аплодирали през годините на успешната му музикална кариера. Програмата на телевизия “Планета / Планета HD” обаче избра да представи на зрителите един спектакъл от 2007 година. Този концерт е озаглавен “25 години на сцената” и с него Веселин Маринов отбеляза четвърт вековния си юбилей пред публика.

“Има любов, която не забелязваш, защото тя толкова леко докосва студенината на сивия ден, че не би могла да го промени. Има любов, която връхлита като буря и след нея остават само разбити мечти и останки от душата ни. Има любов, която чакаш с дни, месеци, години, а тя все не идва. Но има и такава любов, която независимо дали ще се случи или не, променя съзнанието ти, вършейки чудо след чудо. Тази любов понякога страшно боли, друг път се задъхва от щастие… Не можеш да я пропуснеш край себе си незабелязано.”, казва Веселин Маринов за песните, посветени на любовта и жените в своя репертоар.

Както се досещате точно тези песни, събрали красиви чувства и емоции ще преобладават в концерта на Веселин Маринов, който ще излъчим в събота и неделя от 20.00 часа по “Планета / Планета HD”. Но наред с тях ще видим и песните за виното, за онова “Горчиво вино”, което не може да ни остави безразлични.

“Има песни, които нашумяват бързо, стават хитове за един сезон и после се забравят. Има и такива, които живеят с години и силата на въздействието им никога не отслабва, благодарение на качествата им. Времената се менят, критериите - също. Но хубавата песен винаги успява да намери пътя към сърцето на тези, които умеят да я ценят, тези, за които е създадена… с много професионализъм и любов!”, категоричен е Веселин Маринов.

Хитовете правят популярен изпълнителя, но всъщност той е само част от създаването на една песен, за което е нужен цял екип. Затова Веселин Маринов не пропуска възможността на всеки свой концерт да поздрави и да благодари на авторите, които са били до него през всички тези години - композитори, поети и текстописци, аранжори и тонрежисьори… Певецът знае, че без тях успехът щеше да е немислим.

 

КАТЕГОРИИ