С чувство за хумор в “Арена Армеец”

С чувство за хумор в “Арена Армеец”

Само след няколко часа зала “Арена Армеец” ще се превърне в епицентър на музикалния живот на България. Точно в 19.00 часа започва най-бляскавия спектакъл “15 години телевизия Планета”. Близо 30 са изпълнителите, които ще застанат на сцената, за да поздравят с песен многобройните фенове на попфолка. Всяка от звездите доста работи по своето представяне с музикантите от “Дани Милев бенд”, така че ни очаква едно незабравимо шоу. Четири балетни формации се включват в концерта, изпъстрен с много светлини и специални ефекти.
Този година акцентът са хитовете на годината, но със сигурност ще бъдат представени и някои златни мелодии. Преслава, Галин и Деси Слава ще изпълнят съвсем нови песни, с които ще впечатлят публиката в “Арена Армеец”.

На сцената няма да липсват хуморът и закачките, в това пък ни уверява водещият на концерта, Иван Динев - Устата. В социалната мрежа той дори се обърна към своите колеги:

“Официално се извинявам предварително на всички колеги. Тази вечер ще бъда водещ на голямото културно-масово мероприятие в зала “Арена Армеец”. За целта съм се въоръжил с доста шеги и закачки по Ваш адрес. Носете си чувството за хумор... Ще бъде епично! А феновете, които още нямат билети... не знаете какво ще изпуснете. Имате само няколко часа до Шоуто на годината. Побързайте!!!”

Телевизия “Планета” няма да излъчва директно този концерт, но той ще бъде гвоздеят на празничната Новогодишна програма. Празникът след “Арена Армеец” ще продължи на традиционното After Party на звездите на телевизия “Планета”, което ще се състои в “Планета Пайнер Клуб” София.

КАТЕГОРИИ