С две нови песни Глория отпразнува рожден ден

С две нови песни Глория отпразнува рожден ден

Голяма изненада към меломаните за своя рожден ден направи Глория. Певицата поднесе две нови песни в неделния ден и получи адмирациите на феновете. “Очите не лъжат“ се появи с видеоклип първо в GloriaOfficial, а малко по-късно и в PlanetaOfficial в YouTube. Песента е включена в последния албум на Примата на модерния фолк “Любовта настоява“, но едва сега получи заслужена видеопремиера. Голямата изненада обаче е песента “Ало, как си“, която може да бъде слушана единствено в GloriaOfficial. И двете заглавия са по музика и аранжимент на Калин Димитров, а стиховете са на Глория и Мариета Ангелова. Записите са осъществени в студиото на изпълнителката, а режисьор на видеоклипа е Людмил Иларионов – Люси.

Най-хубавият подарък за Глория на нейния личен празник, бе високата оценка на публиката за новите песни, както и многобройните честитки от приятели и колеги:

“Благодаря за прекрасните пожелания от приятели, колеги и почитатели! Празникът ми беше незабравим! Прегръщам ви!“, бе емоционална Глория в своя профил в Instagram.

Видеоклипът “Очите не лъжат“ предизвика коментарите на феновете, а те са показателни, че музикалният проект наистина им харесва:

“Една от любимите ми песни от новия албум! Ето това е истинският поп-фолк. Браво на Глория и екипа, създал тази песен!”, ”Страхотна песен, стил и класа, както винаги!“, “Класата и качествено свършената работа винаги си личат и тя не направи компромис със себе си и творчеството си, все така и занапред! Благодаря, Глория!“, откровени са меломаните.

Двете нови песни поставят началото на едно прекрасно музикално лято за Глория, а тя е уверена, че по-доброто предстои, защото животът е това, което сам си направиш.

КАТЕГОРИИ