С красиво видео Мария представи “Червеният картон”

С красиво видео Мария представи “Червеният картон”

Дългоочаквана от меломаните бе премиерата на най-новия музикален проект на Мария, който тя засне в Таормина, Сицилия. Лентата към “Червеният картон” вече е факт в Planeta Official и от няколко дни радва ценителите на красотата и хитовете на телевизия “Планета”. Песента бе представена с красиво и стилно видео, което не остави равнодушни феновете:

“Това е най-яката песен на Мария и сто процента ще е хит това лято, много е яка! Различна и свежа!”, “Браво, Мария! Определено чакането си заслужаваше!”,  “Наистина е страхотна!”, “Убийствена песен за лятото. Свежо, лятно парче, поздравления!”, четем в коментарите на меломаните.

Мария също не остана безразлична пред хубавите думи на своите многобройни почитатели и на свой ред отправи емоционално послание към тях:

“Хей, любими мои. Искам да ви благодаря за хубавите думи! Радвам се, че успях и този път да ви открия с моята песен. Това за мен е най-важната част от всеки проект, да ви открия вътре в текста, в музиката, във видеото. Обичам Ви и ви желая успешна нова седмица”.

Припомняме Ви, че “Червеният картон” е плод на съвместните усилия на екип от професионалисти. Музиката, текстът и аранжиментът са на Криско, а режисьор и сценарист на видеоклипа е Людмил Иларионов – Люси. Специално участие в кадрите има и модела Andrea Moscon, а за визията си Мария се довери на Милена Димитрова – Фифи /коса/ и Кирил Чалъков /грим/. Фотограф е Георги Малев.

КАТЕГОРИИ