С нов дует Емрах изненада почитателите на поп-фолка

С нов дует Емрах изненада почитателите на поп-фолка

“Душо моя” се казва новия дует в поп-фолка, който обедини Емрах и Алисия. Младият певец отново залага на обща песен, след като дебютира миналата година с хита “По такива си падам” с Емилия. Миналия месец Емрах предложи на публиката “На твое място” със своя идол, неговия баща Тони Стораро. Независимо, че е само на 16 години, изпълнителят успя да привлече вниманието на меломаните още с първия си проект. Новият му клип “Душо моя” също се радва на голям интерес в официалния канал PlanetaOfficial, а положителните коментари и лайковете изобилстват:

“Страхотна е песента! Браво на Емрах и на Алисия! Поднесоха ни невероятна песен, която има леко старо звучене, но не отстъпва по нищо на сегашното поп звучене. Клипът е много як.”, “Успех и на двамата, както и на песента. Очаквам да я чуем и на концерта на 3-ти декември в Пловдив!”

“Много приятна и ритмична песен. Радвам се, че Емрах се развива и продължа да се занимава с музика. Има много приятен глас. Страхотен проект, браво на целия екип!”, “Много хубаво пеете и двамата! Страхотни сте и създадохте една убийствено яка песен!”

Автор на музиката, текста и аранжимента на “Душо моя” е Diamond Beat Production. Режисьор и сценарист на оригиналния видеоклип е Людмил Иларионов – Люси, а оператор на кадрите е Георги Марков.
Дали пък Алисия няма да се появи на сцената в зала “Колодрума” в Пловдив, за да подкрепи Емрах, ще разберат само тези, които дойдат на 3-ти декември на концерта “Планета на 18”. Ако все още нямате билет за грандиозното музикално събитие, може да го направите в мрежата на Eventim.

КАТЕГОРИИ