С нов видеоклип Анелия посреща имен ден, а Ани Хоанг – с любим човек

С нов видеоклип Анелия посреща имен ден, а Ани Хоанг – с любим човек

Днес за здраве черпят всички, които носят името на Св. Анна, а в “Пайнер“ това са Анелия и Ани Хоанг. И докато Ани Хоанг днес празнува заедно със своя любим, режисьора Людмил Иларионов – Люси, то Анелия избра компанията на младия певец Радко Петков, с който ще представят нов видеоклип. Феновете на поп-фолка отдавна очакват този музикален проект, защото още през лятото www.planeta.tv разкри новината, че двамата изпълнители подготвят съвместна песен. Това, което можем да издадем, че “Ти си“ ще направи премиера още в ранния следобед в PlanetaOfficial - YouTube, а от 19:00 и 21:00 часа по “Планета“ ТВ и “Планета HD”.

Може би заглавието на песента и датата на появата й в национален ефир не са избрани случайно, защото “Ти си“ ще бъде музикален поздрав за всички именици. Музиката е на Pavle Radulovic, текстът – на Петя Радева, а аранжиментът – на Даниел Ганев. За видеото на песента са погрижи екипа на Стефан Маринов - Buddubbaz Tape Company.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят имения ден на Анелия, Ани Хоанг и всички празнуващи днес с пожелания за здраве, вълнуващи моменти и много късмет!

КАТЕГОРИИ